Pondělí 30. 9. | |
---|---|
0,25l PÓRKOVÁ POLÉVKA SE ŠLEHANÝM VEJCEM 1,3,7 | 35 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ *protknutá špekem s restovanou paprikou, červenou cibulí a sterilovanou okurkou s dušenou jasmínovou rýží 1 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TARHOŇOVÝ SALÁT * s cherry rajčaty, okurky, česnekovým dipem a opečenou anglickou slaninou zdobené rukolou 1,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,15kg *HAMBURGER S VEPŘOVÝM MASEM * pečené trhané vepřové maso v černém pivě s ledovým salátem, rajčaty, okurkou a polníčkem, smažené bramborové hranolky 1,3,7 | 249 Kč |
Úterý 1. 10. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 35 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ „GORDON BLUE“ *s mačkanými bramborami s jarní cibulkou a máslem, tatarská omáčka 1,3,7 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŘÍMSKÝ SALÁT S MAJONÉZOVÝM DRESINKEM *s praženou anglickou slaninou, krutony, sýrem Gran a rozpečenou bagetkou 1,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,30kg *HRÁŠKOVÉ RISOTTO *s kousky grilované vepřové panenky , konfitovanými cherry rajčátky a rukolou 1,7 | 229 Kč |
Středa 2. 10. | |
---|---|
0,25l STAROČESKÁ KULAJDA S KOPREM 1,7 | 35 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg * HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY * v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SALÁT CAPRESE * z rajčat a mozzarelly, oliv, pesta a rozpečené bagetky s máslem 1,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,50kg *POMALU TAŽENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA * s křenem, sterilovanou okurkou a kozím rohem, chléb 1 | 269 Kč |
Čtvrtek 3. 10. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VAJEČNÝM SVITKEM 1,3,7 | 35 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK * s jemnou bramborovou kaší s máslem, okurkový salátek 1,3,7 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY *plněné uzeným masem se sudovým kysaným zelím a na sádle dozlatova osmaženou cibulkou1,3 | 159 Kč |
TIP | |
0,20kg *KUŘECÍ STEAK * špikovaný sušenými rajčaty a kozím sýrem, přelitý silnou šťávou, s malým zeleninovým salátkem, bagetka 1,7 | 229 Kč |
Pátek 4. 10. | |
---|---|
0,25 l ZELENINOVÝ KRÉM S MRKVOVÝMI CHIPSY 1,3,7 | 35 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *LASAGNE BOLOGNESE * s rajčaty, jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Gran | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *RYBÍ FILÉ OPEČENÉ NA PÁNVI *ochucené bílým pepřem a kmínem, přelité máslovou omáčkou s koprem, bramborové hranolky julienne 12 | 159 Kč |
TIP | |
0,20kg *KACHNÍ PRSA PEČENÁ DO RŮŽOVA * s marmeládou z červeného zelí, variace knedlíků, vídeňská cibulka | 249 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30 kg VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS s kostí, mačkané brambory s jarní cibulkou a máslem, zdobené polníčkem, česnekový dip 7 | 269 Kč |
0,30 kg SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR s paprikou, červenou čočkou, ředkvičkou, rajčetem, okurkou a ledovým salátem s balkánským sýrem, červenou řepou a rukolou 7 | 229 Kč |
0,30kg RAKOUSKÝ MAXI KYNUTÝ KNEDLÍK s povidly Germknodel s vanilkovou omáčkou, posypané mákem, strouhaným tvarohem a přelité máslem 1,3,7 | 169 Kč |