Pondělí 1. 11. | |
---|---|
0,25l PÓRKOVÁ POLÉVKA | 19 Kč |
TIP | |
0,15 kg *HOVĚZÍ LÍČKO NA ČERVENÉM VÍNĚ * s domácími vaječnými špetzlemi s fritovaným celerem, mrkví a petrželkovým olejem | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s pažitkovou omáčkou, mačkané brambory s máslem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ *s kynutým houskovým knedlíkem a nočkem zakysané smetany | 119 Kč |
Úterý 2. 11. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 19 Kč |
TIP | |
0,20kg*VEPŘOVÁ KAPSA * plněná hráškem, šunkou, červenou kapií a vejcem s grilovanou cuketou ve sladce pikantní omáčce, smažené cibulové kroužky | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY *v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *VAŘENÉ VEJCE *s fazolovými lusky na kyselo, vařené brambory s máslem | 119 Kč |
Středa 3. 11. | |
---|---|
0,25l RUSKÝ BORŠŤ | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ *na listovém špenátu s česnekem, bramborový gratin | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *ITALSKÉ RISOTTO *z rýže arborio na bílem víně s grilovanými kuřecími prsíčky a sušenými rajčátky, smetanou a sypané parmazánem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,12kg *SMAŽENÝ SÝR GOUDA *obalený v trojobalu, osmažený ve slunečnicovém oleji s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou s bílým vínem 1,3,7,12 | 119 Kč |
Čtvrtek 4. 11. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A VAJEČNOU SEDLINOU 1,3,7 | 19 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME *připravovaný ve vakuu se šípkovou omáčkou , mačkané brambory s máslem a mladou jarní cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÝ STEAK Z KOTLETY *s BBQ dipem, smažené bramborové hranolky Julienne | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *. ŘECKÝ SALÁT *z čerstvé papriky, okurky, rajčat a balkánským sýrem a toastem | 119 Kč |
Pátek 5. 11. | |
---|---|
0,25l MRKVOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM A CHILLI | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *HOVĚZÍ ROLÁDA *plněná anglickou slaninou a listovým špenátem, s teplou malou karotkou, smažené krokety | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK * podávaný s omáčkou z čerstvých rajčat a houskovým knedlíkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ HALUŠKY *s kysaným zelím, uzeným masem a zlatou cibulkou | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20 kg HOVĚZÍ RUMPSTEAK grilovaný na přepuštěném bylinkovém másle s cuketou a cibulovými kroužky, dip z pečených červených paprik, mačkané brambory se špekem | 259 Kč |