Pondělí 10. 7. | |
---|---|
0,25l ŽAMPIONOVÝ POLÉVKA 1,3,9 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *RIZOTO S KUŘECÍM MASEM *e zeleným hráškem, kapkou smetany, žampiony, bílým vínem a strouhaným sýrem 7,12 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA *se smetanovou omáčkou z čerstvého křenu, plátky domácích kynutých houskových knedlíků 1,3,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,30kg *ŘECKÝ SALÁT * s čerstvé papriky, okurky, rajčat, oliv a sýrem FETA, rozpečená bagetka s máslem 1,7 | 219 Kč |
Úterý 11. 7. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S BYLINKOVÝM SVÍTKEM 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *MAĎARSKÝ PERKELT *z hovězího masa se silnou masovou omáčkou, grilovanou čerstvou paprikou a mačkané brambory s máslem a kudrnkou 1,3,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *VEPŘOVÝ VRABEC *se smetanovým špenátem s česnekem a bramborovým knedlíkem a zlatou cibulkou 1,3,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *PEČENÁ KACHNÍ PRSA *na cibulce a houbách servírovaná na Italském rissottu s parmezánem, jemnou máslovou omáčkou a čerstvými lístky rucoly 7,12 | 239 Kč |
Středa 12. 7. | |
---|---|
0,25l ŠPENÁTOVÝ KRÉM SE SLANINKOU 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *připravený na čerstvých bylinkách s domácím americkým bramborem a dipem z kapary květů 7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BAVORSKÉ VDOLKY *s povidly a sladkým tvarohem sypané moučkovým cukrem a zdobené mátou 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA *špikovaná uzenou slaninou podávaná se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem, zdobená zakysanou smetanou 1,3,7 | 229 Kč |
Čtvrtek 13. 7. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *KUŘECÍ ZADNÍ ČTVRTKA * pečená na másle s čerstvým tymiánem na houbovém ragů s máslovým kus - kusem a opečenou jarní cibulkou 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *CHILLI CON CARNE * v „PITA“ chlebu se salátkem z čerstvé zeleniny a červené řepy 1,3,7,12 | 149 Kč |
TIP | |
0,20kg *MARINOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA *pečená v listovém těstě s mačkaným bramborem a cibulovým konfitem 1,3 | 229 Kč |
Pátek 14. 7. | |
---|---|
0,25l MRKVOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ ŘÍZEK * z kuřecích prsíček obalených v trojobalu s lehkým bramborovým salátem s jablky a měsíčkem citronu 1,3,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *MIX TRHANÝCH SALÁTŮ * s pečenými cherry rajčátka, bazalka, vlašské ořechy, trhané vepřové maso, rozpečený toast | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY *s klobásou a balsamikovou šalotkou podávaná s batátovými hranolky a pažitkovým dipem 1,7 | 239 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30 kg SALÁT S KUŘECÍM MASEM mix zelených listů s křupavým kuřecím masem v corn flakes, čerstvou zeleninou s rajčat, papriky, okurky a červené cibulky, bazalkovým pestem 1,3 | 229 Kč |
0,15 kg HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, beraním rohem, křenem, praženým chipsem s anglické slaniny, bramboráčky s majoránkou 1,3,7, | 249 Kč |