Pondělí 11. 10. | |
---|---|
0,25l DÝŇOVÝ KRÉM S PEČENÝM LILKEM A CUKETOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15 kg *HOVĚZÍ GYROS * na ledovém salátu s červenou cibulí, rajčaty, rustikálními hranolky a tzatziki | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA *marinovaná v chilli omáčce s pažitkovými brambory a zeleninovým salátkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TĚSTOVINY „PORTO“ *se smetanovým špenátem, česnekem, kuřecím masem a modrým sýrem | 119 Kč |
Úterý 12. 10. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S TARHOŇOU A ZELENINOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg*VEPŘOVÁ PANENKA * pečená dorůžova, plněná marinovanými švestkami , pečenou bramborou v alobalu, rucolou a rozmarýnem | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ KUŘECÍ PRSNÍ ŘÍZEK *obalovaný v bramboráku a podávaný se salátem Coleslaw | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *FAZOLOVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU *s chilli papričkou, nočkem zakysané smetany a pečivem | 119 Kč |
Středa 13. 10. | |
---|---|
0,25l GULÁŠOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *PLÁTKY HOVĚZÍ PEČENĚ *pomalu pečené s drůbežími jatýrky, červenou cibulkou na portském vínu s jasmínovou rýží s máslem cibulí a česnekem, mrkvový salát s citronem | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ ŘÍZEČKY *smažené na olivovém oleji s máslovo-bramborovou kaší a dipem ze zakysané smetany a zeleniny | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *LASAGNE BOLOGNESE A RAJČATY *s jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Grana 1,3,7 | 119 Kč |
Čtvrtek 14. 10. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *POMALU TAŽENÝ HOVĚZÍ KRK * s červeným vínem s bramborovou roládou s anglickou slaninou, listovým špenátem a silnou šťávou | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÝ FLAMENDR *s česnekem, kapií, žampiony, julienne hranolky a česnekovo-bylinkový dip | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ČOČKA NA KYSELO *s moravským uzeným masem, zlatou cibulkou, sterilovaným okurkem a pečivem | 119 Kč |
Pátek 15. 10. | |
---|---|
0,25l ZELŇAČKA S UZENINOU A KAPKOU SMETANY | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *NUDLIČKY Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ *s pikantními červenými fazolemi, uzeným špekem, feferonkou, bramborou pečenou ve slupce a pažitkovým dipem | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA *zapečená s rajčetem a sýrem s vařeným bramborem s jarní cibulkou a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,20kg *SEKANÁ SVÍČKOVÁ *z mletého vepřového masa plněná klobásou podávaná se smetanovou omáčkou a karlovarským knedlíkem | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20 kg PIVNÍ CHILLI GULÁŠ připravovaný z býčího masa, podlévaný naším pivem s houskovým knedlíkem, jarní cibulkou a feferonkou | 189 Kč |