Pondělí 12. 2. | |
---|---|
0,25l PÓRKOVÁ POLÉVKA 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KAPSA *plněná šunkou a sýrem, šťouchané brambory s máslem a jarní cibulkou 7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE *se smetanovou omáčkou s kolínky 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,25kg *TATARÁK *u nás míchaný z květové špičky s cibulkou a kořením, podávaný s topinkami a česnekem 1,3 | 229 Kč |
Úterý 13. 2. | |
---|---|
0,25l DRŮBEŽÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s restovanou kukuřicí na medu, anglickou slaninou a chilli papričkou se zakysanou smetanou, hranolky | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *MIX TRHANÝCH SALÁTŮ *s pečenými cherry rajčátka, bazalka, vlašské ořechy, trhané vepřové maso, rozpečený toast 1 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *MEDAILONKY Z PANENKY *s dijonskou omáčkou, pečené bramborové půlky na tymiánu, malý míchaný salát 7 | 239 Kč |
Středa 14. 2. | |
---|---|
0,25l FAZOLOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ *s kynutým houskovým knedlíkem a nočkem zakysané smetany 1,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A RAJČATY *s jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Gran 1,3,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *GRILOVANÝ HOVĚZÍ STEAK *s medovou demi-glace omáčkou a dýňovým pureé 1 | 259 Kč |
Čtvrtek 15. 2. | |
---|---|
0,25l UZENÝ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KROUPAMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOV * s čerstvými žampiony a okurkou, dušenou jasmínovou rýží s cibulí a hřebíčkem 1,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *GRILOVANÝ HERMELÍN *na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, dipem z granátového jablka, rozpečený toust 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME „sousvide“ *na grilované zelenině s cukety, papriky, červené cibule a rajčat, mačkané brambory s máslem a česnekový dip 7 | 259 Kč |
Pátek 16. 2. | |
---|---|
0,25l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *KUŘECÍ KOUSKY *se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem ,těstovinou TAGLIATELE, zdobené rukolou 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *MORAVSKÝ VEPŘOVÝ VRABEC *podávaný na smetanovém listovém špenátu s česnekem, domácí bramborový knedlík 1,3,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,30kg *OKOUN NILSKY *na salátu trhaných listů s rajčetem a žluté papriky, dresinkem z hrubozrnné hořčice, grenaile 4,7 | 239 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30kg KRÉMOVÉ ITALSKÉ RISOTTO s „Chobotničkami“ restované na česneku, chilli a másle a snítky rukoly 1,3,4,7, | 269 Kč |
0,30kg SALÁT S KUŘECÍM MASEM mix zelených listů s křupavým kuřecím masem v corn flakes, zeleninou a omáčkou sweet&chilli 3,7 | 229 Kč |
0,20kg BRAMROROVĚ ŠIŠKY plněné mákem s málem a moučkovým cukrem 1 | 159 Kč |