Pondělí 14. 2. | |
---|---|
0,25lCELEROVÝ KRÉM S KRUTONKY | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg *VÍDEŇSKÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ * se smaženou cibulí a domácími vaječnými špetzlemi, malý míchaný salát | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *ITALSKÉ RISOTTO *z rýže arborio na bílém víně s grilovanými kuřecími prsíčky a sušenými rajčátky, smetanou a sypané parmazánem | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *ČEVAPČIČI Z MLETÉHO MASA * s cibulí a hořčicí, vařené brambory s máslem a petrželkou | 134 Kč |
Úterý 15. 2. | |
---|---|
0,25l UZENÝ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KROUPAMI | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg*VEPŘOVÁ PANENKA *plněná čabajkou a sýrem gouda, přírodní šťáva, grilovaná cuketa a červená paprika, krokety | 189 Kč |
MENU 1 | |
015kg *SMAŽENÝ KUŘECÍ PRSNÍ ŘÍZEK * obalovaný v bramboráku, podávaný se salátem Coleslaw | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *GRILOVANÝ HERMELÍN *na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, česnekový dip, rozpečený toust | 134 Kč |
Středa 16. 2. | |
---|---|
0,25l MRKVOVÁ POLÉVKA SE ZÁZVOREM A CHILLI | 24 Kč |
TIP | |
0,15 kg *VEPŘOVÝ BURGER * s papričkami Jalapeños, avokádovou salsou Guacamole a čedarem, tomatový salátek s koriandrem, smažené bramborové hranolky juliennne | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *FRANKFURTSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ *špikovaná párkem, dušená jasmínová rýže s cibulí a hřebíčkem | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SMAŽENÉ ŽAMPIONY * obalené v trojobalu s mačkaným bramborem s pažitkou a tatarskou omáčkou | 134 Kč |
Čtvrtek 17. 2. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg *GRILOVANÝ LOSOS * na tálu, malý salátek z polníčku a cherry rajčátek, bazalkový dip, rozpečená bagetka s máslem | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ PRSNÍ STEAK *na medové kukuřici s chilli papričkou, pečené brambory s česnekem, BBQ dip | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TAGLIATELLE PO UHLÍŘSKU *s anglickou slaninou, vejci, smetanou a sýrem Grana | 134 Kč |
Pátek 18. 2. | |
---|---|
0,25l DÝŇOVÝ KRÉM SE SMETANOU | 24 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME * prsíčko „sousvide“ plněný sušenými rajčaty a kozím sýrem se zeleninovou salsou a pečenými bramborovými čtvrtkami | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *POMALU TAŽENE MASO *z hovězího krku na houbách z pravých hřibů, domácí celerové puré s máslem | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,20kg *KONFITOVANÝ BŮČEK * v tymiánovém sádle s červeným zelím a kynutým houskovým knedlíkem | 134 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30 kg MEXICKÝ SALÁT ledový salát s kousky kuřecího masa v omáčce sweet & chilli, sladkou kukuřicí, zakysanou smetanou a pečenými tortillovými chipsy | 209 Kč |