Pondělí 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25 l PÓRKOVÁ POLÉVKA | 19 Kč |
TIP | |
0,15 kg *HOVĚZÍ LÍČKO NA ČERVENÉM VÍNĚ * s domácími vaječnými špetzlemi s fritovaným celerem, mrkví a petrželkovým olejem | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15 kg *KUŘECÍ STEAK * s pažitkovou omáčkou, mačkané brambory s máslem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15 kg *SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ *s kynutým houskovým knedlíkem a nočkem zakysané smetany | 119 Kč |
Úterý 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25 l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 19 Kč |
TIP | |
0,20 kg *VEPŘOVÁ KAPSA * plněná hráškem, šunkou, červenou kapií a vejcem s grilovanou cuketou ve sladko pikantní omáčce, smažené cibulové kroužky | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15 kg *HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY * v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *VAŘENÉ VEJCE *s fazolovými lusky na kyselo, vařené brambory s máslem | 119 Kč |
Středa 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25 l RUSKÝ BORŠŤ | 19 Kč |
TIP | |
0,15 kg *FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ *na listovém špenátu s česnekem, bramborový gratin | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,30 kg *ITALSKÉ RISOTTO * z rýže arborio na bílém víně s grilovanými kuřecími prsíčky a sušenými rajčátky, smetanou a sypané parmazánem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,12 kg *SMAŽENÝ SÝR GOUDA * obalený v trojobalu, osmažený ve slunečnicovém oleji s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou s bílým vínem 1,3,7,12 | 119 Kč |
Čtvrtek 17. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25 l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A VAJEČNOU SEDLINOU 1,3,7 A NUDLEMI 1,3,7 | 19 Kč |
TIP | |
0,25 kg *KUŘECÍ SUPREME *připravovaný ve vakuu se šípkovou omáčkou , mačkané brambory s máslem a mladou jarní cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÝ STEAK Z KOTLETY * s BBQ dipem, smažené bramborové hranolky Julienne | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *ŘECKÝ SALÁT * s čerstvé papriky, okurky, rajčat a balkánským sýrem a toastem | 119 Kč |
Pátek 18. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25 MRKVOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM A CHILLI | 19 Kč |
TIP | |
0,15 kg *HOVĚZÍ ROLÁDA *plněná anglickou slaninou a listovým špenátem, s teplou malou karotkou, smažené krokety | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15 kg *PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK * podávaný s omáčkou z čerstvých rajčat a houskovým knedlíkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30 kg *BRAMBOROVÉ HALUŠKY * s kysaným zelím, uzeným masem a zlatou cibulkou | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20 kg HOVĚZÍ RUMPSTEAK grilovaný na přepuštěném bylinkovém másle s cuketou a cibulovými kroužky, dip z pečených červených paprik, mačkané brambory se špekem | 259 Kč |