Pondělí 16. 8. | |
---|---|
0,25l PÓRKOVÁ POLÉVKA | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *TATARÁK * u nás míchaný z květové špičky s cibulkou a kořením, podávaný s topinkami a česnekem | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KAPSA * plněná šunkou a sýrem, šťouchané brambory s máslem, a jarní cibulkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE * s majoránkou, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 119 Kč |
Úterý 17. 8. | |
---|---|
DRŮBEŽÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KAPANÍM | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *MEDAILONKY Z MLADÉ PANENKY *s dijonskou omáčkou, pečené bramborové půlky na tymiánu, malý míchaný salát | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s restovanou kukuřicí na medu, anglickou slaninou a chilli papričkou se zakysanou smetanou, hranolky | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *MIX TRHANÝCH SALÁTŮ *s pečenými cherry rajčátka, bazalka, vlašské ořechy, trhané vepřové koleno, rozpečený toast | 119 Kč |
Středa 18. 8. | |
---|---|
FAZOLOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *GRILOVANÝ HOVĚZÍ STEAK * s medovou demi-glace omáčkou a dýňovým pureé | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ *s kynutým houskovým knedlíkem a nočkem zakysané smetany | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A RAJČATY *s jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Grana | 119 Kč |
Čtvrtek 19. 8. | |
---|---|
UZENÝ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KROUPAMI | 19 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME „sousvide“ *na grilované zelenině s cukety, papriky, červené cibule a rajčat, mačkané brambory s máslem a česnekový dip | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOV *s čerstvými žampiony a okurkou, dušenou jasmínovou rýží s cibulí a hřebíčkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *GRILOVANÝ HERMELÍN *na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, dipem z granátového jablka, rozpečený toust | 119 Kč |
Pátek 20. 8. | |
---|---|
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 19 Kč |
TIP | |
0,30kg *MARINOVANÉ KUŘECÍ KŘIDÉLKA *na salátu trhaných listů s rajčetem a žluté papriky, dresinkem z hrubozrnné hořčice, grenaile | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *KUŘECÍ KOUSKY *se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem ,těstovinou TAGLIATELE, zdobené rukolou | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *MORAVSKÝ VEPŘOVÝ VRABEC *podávaný na smetanovém listovém špenátu s česnekem, domácí bramborový knedlík | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20kg VEPŘOVÁ PANENKA připravená metodou „sous vide“ s chřestovým svazkem baleným do anglické slaniny, holandskou omáčkou a šťouchané brambory | 199 Kč |