Pondělí 18. 3. | |
---|---|
0,25l BORŠŤ 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *RIZOTO S KUŘECÍM MASEM *se zeleným hráškem, kapkou smetany, žampiony, bílým vínem a strouhaným sýrem Gouda 7,12 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA *se smetanovou omáčkou z čerstvého křenu a kynutým houskovým knedlíkem 1,3,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,15kg *ANGLICKÝ ROASTBEEF * s růžičkovou kapustou, dijonskou omáčkou a bramborovým gratinem 7 | 249 Kč |
Úterý 19. 3. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENONOU A SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *MAĎARSKÝ PERKELT *z hovězího masa se silnou masovou omáčkou, grilovanou čerstvou paprikou a mačkané brambory s máslem a kudrnkou 1,3,7 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT *s polníčkem a červenou čekankou, šunkou, sýrem Gouda, rozpečený toast 1,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,30kg * PEČENÁ KACHNÍ PRSA *na cibulce servírovaná na Italském rissottu s parmezánem, jemnou máslovou omáčkou a čerstvými lístky rucoly 7,12 | 239 Kč |
Středa 20. 3. | |
---|---|
0,25lKRÉMOVÁ CIBULOVÁ S KRUTONY 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *připravený na čerstvých bylinkách s americkým bramborem a dipem z kapary květů 7 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TAGLIATELLE PO UHLÍŘSKU * s anglickou slaninou, vejci, smetanou a sýrem Gran 1,3,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,15kg *PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA *špikovaná uzenou slaninou podávaná se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem, zdobená zakysanou smetanou 1,3,7 | 229 Kč |
Čtvrtek 21. 3. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *KUŘECÍ ZADNÍ ČTVRTKA *pečená na másle s čerstvým tymiánem na houbovém ragů s máslovým kus - kusem a opečenou jarní cibulkou 1,12 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *CHILLI CON CARNE *v „PITA“ chlebu se salátkem ze zeleniny a červené řepy 1,3,7,12 | 159 Kč |
TIP | |
0,25kg *DREVORUBECKÝ STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY *křen, salát z kysaného zelí, pečená brambora v alobalu ze zakysanou smetanou 7 | 239 Kč |
Pátek 22. 3. | |
---|---|
0,25l KOPROVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ ŘÍZEK *z kuřecích prsíček obalených v trojobalu s lehkým bramborovým salátem s jablky a měsíčkem citronu 1,3,7 | 169 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PLEC * v rajské omáčce s drcenými rajčaty a kynutým houskovým knedlíkem 1,3,7 | 159 Kč |
TIP | |
0,15kg *STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY *s klobásou a balsamikovou šalotkou podávaná s batátovými hranolky pažitkovým dipem 1,77 | 239 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,15kg FILET Z LOSOSA s limetkovým dipem, grilovaný lilek na česneku, mačkanými brambory s máslem, výhonky z mladého hrášku 4,7 | 259 Kč |
0,30kg SMAŽENÉ KOUSKY CAMEMBERTU obalené v sezamové strouhance na listových salátech se studenou omáčkou z červeného vína a brusinek | 229 Kč |
0,30kg KYNUTÉ LÍVANCE s malinovou omáčkou se zakysanou smetanou, s citronovou kůrou, vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a čerstvou mátou 1,3,7 | 159 Kč |