Pondělí 18. 4. | |
---|---|
ZAVŘENO VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ | |
Úterý 19. 4. | |
---|---|
0,25l HRACHOVÁ POLÉVKA | 29 Kč |
TIP | |
0,30kg*KUŘECÍ SUPREME „sousvide“ *se zeleninou ratatouille, rozpečená bagetka s máslem | 189 Kč |
MENU 1 | |
015kg *SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK *obalený v trojobalu s mačkaným bramborem a máslem, měsíčkem citronu a sterilovanou okurkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÝ GULÁŠ *s moravskou klobásou, majoránkou a červenou cibulí, čerstvý chléb | 139 Kč |
Středa 20. 4. | |
---|---|
0,25l KMÍNOVÁ POLÉVKA SE ZELENINOU A SLEHANÝM VEJCEM | 29 Kč |
TIP | |
0,15 kg *HOVĚZÍ JACK DANIEL“S BURGER *s grilovanou cibulí, slaninou, omáčkou J.D. BBQ, hranolky | 209 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK CAPRESE * na máslové bramborové kaši s rukolovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *MORAVSKÝ VRABEC * s dušeným ryzlinkovým zelím, houskový knedlík, sypané zlatavou cibulkou | 139 Kč |
Čtvrtek 21. 4. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI | 29 Kč |
TIP | |
0,15kg *VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU * italské opékané brambory se sušenými rajčaty, bazalkou, rukolou a parmezánem | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ * na kořenové zelenině a víně, šlehaná bramborová kaše | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *SALÁT CAESAR *římský salát s ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem, krutony a sýrem Grana | 139 Kč |
Pátek 22. 4. | |
---|---|
0,25l KUKUŘIČNÝ KRÉM | 29 Kč |
TIP | |
0,15kg * KLASICKÝ GRILOVANÝ STEAK * z hovězí roštěné s česnekovým máslem, cibulové kroužky , rozpečená bagetka | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KRŮTÍ ROLÁDA * se žampiony, dušenou jasmínovou rýží, malý rajčátkový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,10kg *SMAŽENÝ HERMELÍN * v trojobalu, šťouchané brambory s jarní cibulkou a máslem, domácí tatarská omáčka | 139 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20kg PSTRUH DUHOVÝ pečený na olivovém oleji s limetkovým dipem a lehkým polníčkovým salátkem s cherry rajčátky, rozpečená bagetka s máslem | 209 Kč |