Pondělí 18. 7. | |
---|---|
0,25l PÓRKOVÁ POLÉVKA 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg*PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KAPSA *plněná šunkou a sýrem, šťouchané brambory s máslem a jarní cibulkou 1,7 | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg*DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE * s majoránkou, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí 1,3 | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg*TATARÁK *u nás míchaný z květové špičky s cibulkou a kořením, podávaný s topinkami a česnekem 1,3 | 199 Kč |
Úterý 19. 7. | |
---|---|
0,25l DRŮBEŽÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A TARHOŇOU 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s restovanou kukuřicí na medu, anglickou slaninou a chilli papričkou se zakysanou smetanou, hranolky 1,7 | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *MIX TRHANÝCH SALÁTŮ *s pečenými cherry rajčátka, bazalka, vlašské ořechy, trhané vepřové koleno, rozpečený toast 1,3,7 | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg *MEDAILONKY Z MLADÉ PANENKY * s dijonskou omáčkou, pečené bramborové půlky na tymiánu, malý míchaný salát 7 | 199 Kč |
Středa 20. 7. | |
---|---|
0,25l GULÁŠOVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SEGEDINSKÝ GULÁŠ „SPECIÁL“ *s kynutým houskovým knedlíkem a nočkem zakysané smetany 1,7 | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A RAJČATY * s jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Grana 1,3,7 | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg *GRILOVANÝ HOVĚZÍ STEAK *s medovou demi-glace omáčkou a dýňovým pureé 1 | 225 Kč |
Čtvrtek 21. 7. | |
---|---|
0,25l UZENÝ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KROUPAMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOV * s čerstvými žampiony a okurkou, dušenou jasmínovou rýží s cibulí a hřebíčkem 1 | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *GRILOVANÝ HERMELÍN *na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, dipem z granátového jablka, rozpečený toust 1,7 | 139 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME „sousvide“ *na grilované zelenině s cukety, papriky, červené cibule a rajčat, mačkané brambory s máslem a česnekový dip 1,7 | 199 Kč |
Pátek 22. 7. | |
---|---|
0,25l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *KUŘECÍ KOUSKY *se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem ,těstovinou TAGLIATELE, zdobené rukolou 1,3 | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *MORAVSKÝ VEPŘOVÝ VRABEC * podávaný na smetanovém listovém špenátu s česnekem, domácí bramborový knedlík 1,3,7 | 139 Kč |
TIP | |
0,30g *MARINOVANÉ KUŘECÍ KŘIDÉLKA *na salátu trhaných listů s rajčetem a žluté papriky, dresinkem z hrubozrnné hořčice, grenaile 1,3,7 | 199 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20 kg VEPŘOVÁ PANENKA připravená metodou „sous vide“ s chřestovým svazkem baleným do anglické slaniny, holandskou omáčkou a šťouchané brambory 3,7 | 239 Kč |
0,30 kg SALÁT NICOISE S LOSOSEM mix zelených salátů s fazolkami, čerstvým lososem z grilu, koprovým dresinkem, pečenou bramborou 4,7 | 259 Kč |