Pondělí 20. 9. | |
---|---|
0,25l RAJČATOVÁ POLÉVKA S ČERSTVOU BAZALKOU A TARHOŇOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *KRÉMOVÉ RIZOTO S VEPŘOVOU PANENKOU *s pravými hřiby, smetanou, vínem a sýrem Grana | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *DEBRECÍNSKÝ GULÁŠ *Z hovězího krku s mletou červenou paprikou a červenou cibulí, kynutý houskový knedlík | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŠPAGETY S BAZALKOVÝM PESTEM * s keříkovými rajčaty, kuřecím masem, rucolou a čerstvou bazalkou | 119 Kč |
Úterý 21. 9. | |
---|---|
DRŮBEŽÍ VÝVAR S KAPÁNÍM A PETRŽELKOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *MARINOVANÉ KACHNÍ PRSÍČKO *v portském víně s jemným batátovým pyré a višňovou omáčkou s příchutí karamelu | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÁ KOTLETA NA MAJORÁNCE * krájená na plátky, pečená v silném cibulovém základu s vařenou jasmínovou rýží a pošírovaným pórkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SMAŽENÝ SÝR EIDAM *obalený v trojobalu, osmažený ve slunečnicovém oleji s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou s bílým vínem | 119 Kč |
Středa 22. 9. | |
---|---|
HRÁŠKOVÝ KRÉM S OPEČENÝMI KRUTONY | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *KUŘECÍ ŘÍZEČKY *obalené v drcených corn flakes, servírované na originálním salátu Coleslaw s opečenými brambůrky | 179 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÉ KARÉ PEČENÉ DO RŮŽOVA * s tymiánovou demi glace, karamelizovanou perlovou cibulkou a dušenou jasmínovou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY *plněné uzeným masem se sudovým kysaným zelím a na sádle dozlatova osmaženou vídeňskou cibulkou | 119 Kč |
Čtvrtek 23. 9. | |
---|---|
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM NUDLEMI A ZELENINOU | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *ANGLICKÝ ROASTBEEF PEČENÝ NA NÍZKOU TEPLOTU * zelené fazolky, římský salát, pečená brambora, pečená keříková rajčata | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *KUŘECÍ STEHÝNKO * pečené na přepuštěném másle, podávané se smetanovo-paprikovou omáčkou, bramborové šišky | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ HALUŠKY *s brynzou, smetanou, špekem a zlatou cibulkou | 119 Kč |
Pátek 24. 9. | |
---|---|
MRKVOVÝ KŔEM SE ZÁZVOREM A CHILLI | 19 Kč |
TIP | |
0,15kg *HAMBURGER S HOVĚZÍM MASEM *s ledovým salátem, rajčaty a glazovanou červenou cibulí, smažené bramborové hranolky | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE *se sudovým zelím, anglickou slaninou a česnekem, silnou omáčkou z výpeku a plátky bramborových knedlíků | 129 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *KYNUTÉ LÍVANEČKY *s borůvkovou omáčkou ze zakysanou smetanou s citronovou kůrou, moučkovým cukrem, čerstvá máta | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30 kg ČERSTVÝ SALÁT z polníčku s rucolou, sušenými rajčaty, pečeným trhaným „ Kuřecím stehýnkem“ a česnekem, kapary plody, hoblinami sýra parmezán, bagetka | 179 Kč |