Pondělí 21. 3. | |
---|---|
0,25lKVĚTÁKOVÝ KRÉM S BRAMBOREM 1,3,7 | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg *HOVĚZÍ STEAK Z ROŠTĚNÉ * mačkané brambory s anglickou slaninou a máslem, zdobené rukolkovým salátkem a cherry rajčátky, cibulové kroužky, česnekový dip 1,7 | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *RIZOTO S KUŘECÍM MASEM *se zeleným hráškem, kapkou smetany, žampiony, bílým vínem a strouhaným sýrem 7,12 | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA * se smetanovou omáčkou z čerstvého křenu, plátky domácích kynutých houskových knedlíků 1,3,7 | 134 Kč |
Úterý 22. 3. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S BYLINKOVÝM SVITKEM 1,3,7 | 24 Kč |
TIP | |
0,30kg*PEČENÁ KACHNÍ PRSA *na cibulce servírovaná na Italském rissottu s parmezánem, jemnou máslovou omáčkou a čerstvými lístky rucoly 7,12 | 199 Kč |
MENU 1 | |
015kg *MAĎARSKÝ PERKELT *z hovězího masa se silnou masovou omáčkou, grilovanou čerstvou paprikou a mačkané brambory s máslem a kudrnkou 1,3,7 | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŘECKÝ SALÁT *z čerstvé papriky, okurky, rajčat a balkánským sýrem a toastem 1,7 | 134 Kč |
Středa 23. 3. | |
---|---|
0,25l BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI A ZELENINOU 1,3,7 | 24 Kč |
TIP | |
0,15 kg *PEČENÁ HOVĚZÍ KÝTA *špikovaná uzenou slaninou podávaná se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem, zdobená zakysanou smetanou 1,3,7 | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *připravený na čerstvých bylinkách s domácím americkým bramborem a dipem z kapary květů 7 | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TAGLIATELLE PO UHLÍŘSKU * s anglickou slaninou, vejci, smetanou a sýrem Grana 1,3,7 | 134 Kč |
Čtvrtek 24. 3. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 24 Kč |
TIP | |
0,20kg *MARINOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA * pečená v listovém těstě s mačkaným bramborem a cibulovým konfitem 1,3 | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *KUŘECÍ ZADNÍ ČTVRTKA * pečená na másle s čerstvým tymiánem na houbovém ragů s máslovým kus - kusem a opečenou jarní cibulkou 1 | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *CHILLI CON CARNE *v „PITA“ chlebu se salátkem z čerstvé zeleniny a červené řepy 1,3,7,12 | 134 Kč |
Pátek 25. 3. | |
---|---|
0,25l KOPROVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,7 | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg * STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY *s klobásou a balsamikovou šalotkou podávaná s batátovými hranolky a pažitkovým dipem 1,7 | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ ŘÍZEK *z kuřecích prsíček obalených v trojobalu s lehkým bramborovým salátem s jablky a měsíčkem citronu 1,3,7 | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PLEC *v rajské omáčce s drcenými rajčaty a kynutým houskovým knedlíkem 1,37 | 134 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30kg SALÁT CEASAR listy římského salátu, zálivka, anglická slanina, kuřecí maso, toastové krutony a hoblinky parmezánu | 209 Kč |