Pondělí 2. 10. | |
---|---|
0,25l ČESNEKOVÝ KŔEM 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ *protknutá špekem s restovanou čerstvou paprikou, červenou cibulí a sterilovanou okurkou s dušenou jasmínovou rýží 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY * s vanilkovým krémem a ovocem, cukr moučka a čerstvá máta 1,3 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *HAMBURGER S VEPŘOVÝM MASEM * pečené trhané vepřové maso v černém pivě s ledovým salátem, rajčaty, okurkou a polníčkem, smažené bramborové hranolky 1,3,7 | 249 Kč |
Úterý 3. 10. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ „GORDON BLUE“ *s mačkanými bramborami s jarní cibulkou a máslem, tatarská omáčka 1,3,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŘÍMSKÝ SALÁT S MAJONÉZOVÝM DRESINKEM *s praženou anglickou slaninou, krutony, sýrem Grana a rozpečenou bagetkou 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,30kg *HRÁŠKOVÉ RISOTTO * s kousky grilované vepřové panenky , konfitovanými cherry rajčátky a rukolou 1,7 | 229 Kč |
Středa 4. 10. | |
---|---|
0,25l STAROČESKÁ KULAJDA S KOPREM 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY *v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SALÁT CAPRESE *z čerstvých rajčat a mozzarelly, oliv, pesta a rozpečené bagetky s máslem 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,50kg *POMALU TAŽENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA * s křenem, sterilovanou okurkou a kozím rohem, čerstvý chléb 1 | 269 Kč |
Čtvrtek 5. 10. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VAJEČNÝM SVITKEM 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK * s jemnou bramborovou kaší s máslem, okurkový salátek 1,3,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY * plněné uzeným masem se sudovým kysaným zelím a na sádle dozlatova osmaženou cibulkou1,3 | 149 Kč |
TIP | |
0,20kg *KUŘECÍ STEAK * špikovaný sušenými rajčaty a kozím sýrem, přelitý silnou šťávou, s malým zeleninovým salátkem, bagetka 1,7 | 229 Kč |
Pátek 6. 10. | |
---|---|
0,25l KAPUSTOVÁ POLÉVKA S UZENINOU 1 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *LASAGNE BOLOGNESE *s rajčaty, jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Grana | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *RYBÍ FILÉ OPEČENÉ NA PÁNVI * ochucené bílým pepřem a kmínem, přelité máslovou omáčkou s koprem, bramborové hranolky julienne | 149 Kč |
TIP | |
0,20kg *KACHNÍ PRSA PEČENÁ DO RŮŽOVA * s marmeládou z červeného zelí, variace knedlíků, vídeňská cibulka | 249 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30kg VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS s kostí, mačkané brambory s jarní cibulkou a máslem, zdobené polníčkem, česnekový dip 7 | 249 Kč |
0,30kg SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR s paprikou, červenou čočkou, ředkvičkou, rajčetem, okurkou a ledovým salátem s balkánským sýrem, červenou řepou a rukolou 7 | 229 Kč |