Pondělí 28. 2. | |
---|---|
0,25l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEMÍ 1 | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg *GRILOVANÝ HOVĚZÍ STEAK * s medovou demi-glace omáčkou a dýňovým puré | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO NA ČESNEKU *dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK * podávaný s omáčkou z čerstvých rajčat a houskovým knedlíkem | 134 Kč |
Úterý 1. 3. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI | 24 Kč |
TIP | |
0,20kg*KUŘECÍ STEAK *v dijonské marinádě (hořčice, víno, čerstvé bylinky) podávaný na pečených kukuřičných klasech, rozpečená bylinková bagetka | 199 Kč |
MENU 1 | |
015kg *ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ *se sterilovanými okurky, mačkané brambory s cibulkou a máslem | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŘÍMSKÝ SALÁT S MAJONÉZOVÝM DRESINKEM *s praženou anglickou slaninou, krutony, sýrem Grana a rozpečenou bagetkou 1,7 | 134 Kč |
Středa 2. 3. | |
---|---|
0,25l BRAMBOROVÁ POLÉVKA S MAJORÁNKOU | 24 Kč |
TIP | |
0,20 kg *VEPŘOVÝ STEAK Z KOTLETY * špikovaný trempskou cigárou, česnekový dip, rozpečená bagetka s máslem, rukolový salátek s rajčetem | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *MEXICKÝ GULÁŠ *z hovězího krku podávaný s dušenou hráškovou rýží a cibulí, sypaný sýrem GOUDA | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *FRANCOUZSKÉ BRAMBORY *s uzeninou, cibulí, hráškem a vejcem, malý míchaný salátek | 134 Kč |
Čtvrtek 3. 3. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU VAJEČNÝM SVITKEM | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg *HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM CHEDDAR * s česnekovou majonézou, opečenou slaninou, ledovým salátem a bramborovými půlky | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PŘÍRODNÍ KUŘECÍ STEAK * smažené bramborové hranolky jullien, pikantní tatarská omáčka | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *DOMÁCÍ HALUŠKY *servírované se slovenskou bryndzou, vypečenou uzenou slaninou a opečenou cibulkou | 134 Kč |
Pátek 4. 3. | |
---|---|
0,25l RAJSKÁ POLEVKA S TĚSTOVINOU | 24 Kč |
TIP | |
0,15kg * TATARÁK *u nás míchaný z květové špičky s cibulkou a kořením, podávaný s topinkami a česnekem | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK *obalený v trojobalu s jemnou bramborovou kaší s máslem, měsíčkem citronu a sterilovanou okurkou | 134 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *FAZOLOVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU *s chilli papričkou, nočkem zakysané smetany a pečivem | 134 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
1 ks KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHÝNKO v tymiánovém sádle s červeným zelím s bramborovým knedlíkem a osmaženou cibulkou | 209 Kč |