Pondělí 3. 4. | |
---|---|
0,25l FAZOLOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ ŘÍZEČKY * v bylinkovém těstíčku s mačkaným pažitkovým bramborem a malým salátem z červené řepy a bílého jogurtu | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ZAPEČENÉ ŠUNKAFLEKY *s kousky vařeného uzeného masa, šlehaným vajíčkem v mléce a kyselou okurkou | 149 Kč |
TIP | |
1 ks *KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO * s marmeládou z červeného zelí a bramborovou roládou s ořechy | 269 Kč |
Úterý 4. 4. | |
---|---|
0,25l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÁ KÝTA * špikovaná kořenovou zeleninou a uzenou slaninou se smetanovou omáčkou a kynutým houskovým knedlíkem | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ NOČKY *s kousky grilovaných kuřecích prsíček, sušenými rajčaty, rukolou a sýrem Grana | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *MARINOVANÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ *se zelenými špekovými fazolkami, vídeňskou cibulkou, silnou cibulovou šťávou a bramborovým gratinem | 259 Kč |
Středa 5. 4. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
015kg *HOVĚZÍ TOKÁŇ *s bramboráčky s uzeným špekem s čerstvým křenem, feferonkou a červenou cibulí | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŠPAGETY BOLOGNESE *s masovým ragú s čerstvými rajčaty, bazalkou a sýrem Grana | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ * s opečenými brambůrkami ve slupce, pečenou středomořskou zeleninou a silnou omáčkou demi glace | 229 Kč |
Čtvrtek 6. 4. | |
---|---|
0,25l HRÁŠKOVÝ KRÉM | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE * s kukuřičným klasem a hranolky, bazalkový dip | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,20kg *VELIKONOČNÍ ŠPENÁT *zjemněný smetanou s čerstvým česnekem, vařenými vejci a bramborami s máslem | 149 Kč |
TIP | |
0,30kg *KUŘECÍ SUPREME *prsíčko pečené s kostí a kůží, servírované na Italském risottu s čerstvou rucolou a redukcí z červeného vína a šalotky | 239 Kč |
Pátek 7. 4. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY *v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY * s jemnou bramborovou kaší, pečeným citronem a malým okurkovým salátkem | 149 Kč |
TIP | |
0,20kg *MORAVSKÝ VRABEC * s ryzlinkovým zelím , uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou | 229 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,15 kg SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězí kýty protknutá uzeným špekem s kynutým houskovým knedlíkem a brusinkovým terčíkem | 259 Kč |
0,30 kg FARMÁŘSKÝ SALÁT ledový salát s cherry rajčaty, kukuřicí, pečenými bramborami ve slupce, majonézovým dresinkem, sázeným vejcem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 229 Kč |