Pondělí 4. 4. | |
---|---|
0,25l ŠPENÁTOVÝ KRÉM SE SLANINKOU 1,7 | 29 Kč |
TIP | |
1 ks *KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO * s marmeládou z červeného zelí a bramborovou roládou s ořechy | 209 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ ŘÍZEČKY *v bylinkovém těstíčku s mačkaným pažitkovým bramborem a malým salátem z červené řepy a bílého jogurtu | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ZAPEČENÉ ŠUNKAFLEKY * s kousky vařeného uzeného masa, šlehaným vajíčkem v mléce a kyselou okurkou | 139 Kč |
Úterý 5. 4. | |
---|---|
0,25l KYSELAČKA S PRAVÝMI HŘIBY A BRAMBOREM | 29 Kč |
TIP | |
0,15kg*MARINOVANÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ *se zelenými špekovými fazolkami, vídeňskou cibulkou, silnou cibulovou šťávou a bramborovým gratinem | 199 Kč |
MENU 1 | |
015kg *VEPŘOVÁ KÝTA * špikovaná kořenovou zeleninou a uzenou slaninou se smetanovou omáčkou a kynutým houskovým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *BRAMBOROVÉ NOČKY *s kousky grilovaných kuřecích prsíček, sušenými rajčaty, rukolou a sýrem Grana | 139 Kč |
Středa 6. 4. | |
---|---|
0,25lFRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM | 29 Kč |
TIP | |
0,15 kg *STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ *s opečenými brambůrkami ve slupce, pečenou středomořskou zeleninou a silnou omáčkou demi glace | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ TOKÁŇ * s bramboráčky s uzeným špekem s čerstvým křenem, feferonkou a červenou cibulí | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *ŠPAGETY BOLOGNESE * s masovým ragú s čerstvými rajčaty, bazalkou a sýrem Grana | 139 Kč |
Čtvrtek 7. 4. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI | 29 Kč |
TIP | |
0,15kg *KUŘECÍ SUPREME * prsíčko pečené s kostí a kůží, servírované na Italském risottu s čerstvou rucolou a redukcí z červeného vína a šalotky | 199 Kč |
MENU 1 | |
0,25kg *STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE * v úpravě Sous Vide s kukuřičným klasem, BBQ omáčkou a steakovými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ RŮŽIČKY *s mačkaným bramborem s pažitkou a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Pátek 8. 4. | |
---|---|
0,25l FAZOLOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | 29 Kč |
TIP | |
0,15kg * KRŮTÍ STEAK * s čerstvou zeleninou vařenou v páře, se špenátovým pestem, rukolovým salátkem s cherry rajčátky a rozpečenou bagetkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *POMALU PEČENÝ HOVĚZÍ ŠPALEK * v silné cibulové omáčce se smetanovým špenátem a opečenými bramborovými plackami | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg *SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY *s jemnou bramborovou kaší, pečeným citronem a malým okurkovým salátkem | 139 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,20kg VEPŘOVÁ PANENKA v úpravě Sous Vide, pesto z červených pečených paprik, steakové hranolky | 209 Kč |