Pondělí 6. 3. | |
---|---|
0,25lKUKUŘIČNÝ KRÉM 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s pažitkovou omáčkou, mačkané brambory s máslem 1,3,7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *GRILOVANÝ HERMELÍN *na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, česnekový dip, rozpečený toust 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *HOVĚZÍ LÍČKO NA ČERVENÉM VÍNĚ *s domácími vaječnými špetzlemi s fritovaným celerem, mrkví a petrželkovým olejem 1,3 | 239 Kč |
Úterý 7. 3. | |
---|---|
0,25lHOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *HOVĚZÍ PEČENĚ Z KVĚTOVÉ ŠPIČKY * v silné masové šťávě, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *DOMÁCÍ KYNUTÉ LÍVANCE *s malinovou omáčkou se zakysanou smetanou, s citronovou kůrou, vanilkovou zmrzlinou, šlehačkou a čerstvou mátou 1,3,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,20kg *DUHOVÝ PSTRUH FILÁTKO * pečený na olivovém oleji a čerstvých bylinkách s limetkovým dipem a lehkým polníčkovým salátkem s cherry rajčátky, rozpečená bagetka s máslem 1,4 | 229 Kč |
Středa 8. 3. | |
---|---|
0,25l RUSKÝ BORŠŤ 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg *ITALSKÉ RISOTTO *z rýže arborio na bílem víně s grilovanými kuřecími prsíčky a sušenými rajčátky, smetanou a sypané parmazánem 7 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,12kg *SMAŽENÝ SÝR GOUDA *obalený v trojobalu, osmažený ve slunečnicovém oleji s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou s bílým vínem 1,3,7,12 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ * na listovém špenátu s česnekem, bramborový gratin 1,3,7 | 229 Kč |
Čtvrtek 9. 3. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A VAJEČNOU SEDLINOU 1,3,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *VEPŘOVÝ STEAK Z KOTLETY * s BBQ dipem, smažené bramborové hranolky julienne 1 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *TARHOŇOVÝ SALÁT * s cherry rajčaty, okurky ,česnekovým dipem a opečenou anglickou slaninou zdobené rukolou 1,3 | 149 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME *připravovaný ve vakuu se šípkovou omáčkou , mačkané brambory s máslem a mladou jarní cibulkou 1 | 249 Kč |
Pátek 10. 3. | |
---|---|
0,25l KRÉM Z PEČENÝCH ČERVENÝCH PAPRIK 1,7 | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK *podávaný s omáčkou z čerstvých rajčat a houskovým knedlíkem 1,3 | 159 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *SALÁT CAESAR * římský salát s ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem, krutony a sýrem Grana 1,7 | 149 Kč |
TIP | |
0,15kg *HOVĚZÍ FLANK STEAK * s teplou zeleninou na másle, smažené krokety, zdobený polníčkem 1 | 249 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,15 kg HOVĚZI BURGER S PEČENÝM ANGLICKÝM ROASTBEEFEM na nízkou teplotu, římský salát, rajče, sterilovaný okurek, křenovou majonézou a hranolky 1,3,7 | 289 Kč |
0,30 kg SALÁT S TRHANÝM PEČENÝM KUŘETEM římský a ledový salát s kousky čerstvě pečeného kuřete, hořčičným dresinkem a rozpečenou bagetkou 1,7,107 | 239 Kč |