Pondělí 6. 6. | |
---|---|
0,25l RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,30kg*KRÉMOVÉ RIZOTO *Italské risotto z rýže Carnaroli s kuřecím prsíčkem, chřestem, bílým vínem a hoblinkami sýru Grana | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,15kg*STAROČESKÁ DOMÁCÍ SEKANÁ * mačkané brambory se špekem, majoránkou a máslem, malý okurkový salátek | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg*KLASICKÝ GRILOVANÝ STEAK *z hovězí roštěné s česnekovým máslem, teplá zelenina brokolice, květák a karotka, rozpečená bagetka | 209 Kč |
Úterý 7. 6. | |
---|---|
0,25l KUŘECÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg*BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ *na kořenové zelenině a víně, šlehaná bramborová kaše | 139 Kč |
MENU 2 | |
030kg *BRAMBOROVÉ HALUŠKY *s kysaným zelím, uzeným masem a zlatou cibulkou | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg *PŠENIČNÁ TORTILA *plněná kuřecími stripsy, zeleninou a jogurtovým dresinkem a hranolky julien | 199 Kč |
Středa 8. 6. | |
---|---|
0,25lBÍLÁ ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU A BRAMBOREM | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15 kg *VEPŘOVÝ STEAK Z KRKOVIČKY *s křenovým dipem, domácí americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,25kg *PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO NA MEDU * dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí | 139 Kč |
TIP | |
0,30kg *PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF *na nízkou teplotu podávaný na salátku z trhaných listů a dresinkem z hrubozrnné hořčice, rozpečená bagetka | 209 Kč |
Čtvrtek 9. 6. | |
---|---|
0,25l HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A JÁTROVOU RÝŽÍ | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg *KUŘECÍ STEAK *s grilovanou cuketou, paprikou a rajčetem, mačkané brambory s máslem | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *LASAGNE BOLOGNESE *s rajčaty, jemnou česnekovou omáčkou a sýrem Grana | 139 Kč |
TIP | |
0,15kg *KACHNÍ PRSA PEČENÁ DO RŮŽOVA *s marmeládou z červené cibule a vína s rozpečenou bagetkou, malý rukolový salátek | 199 Kč |
Pátek 10. 6. | |
---|---|
0,25l ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONKY | 29 Kč |
MENU 1 | |
0,15kg * VEPŘOVÉ PIKANTNÍ NUDLIČKY *s cibulí, paprikou, pórkem a česnekem, bramboráčky s majoránkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
0,30kg *SALÁT Z TRHANÝCH *listů ledového salátu, rajčat, okurky, paprik a červenou cibulkou se sýrovými nugetkami z camembertu, rozpečený toast | 139 Kč |
TIP | |
0,25kg *KUŘECÍ SUPREME „sousvide“ *na houbovém ragů z pravých hřibů, bramborovo sýroví gratin | 199 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
0,30kg MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 245 Kč |
0,20kg MORAVSKÝ VRABEC s ryzlinkovým zelím s uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou | 219 Kč |